Loading...
Portáldekoráció 2018-08-07T12:27:40+00:00

Project Description

Üzlet dekoráció – tetőtől talpig…

Az üzletdekoráció tekintetében teljesen egyértelmű mennyire fontos az első benyomás jelentősége, és hogy megszerezzük a vásárlók figyelmét.
Legfőbb törekvésünk, hogy az összhatás az egységességre, a hamóniára törekedjen, letisztultsága és átláthatósága által érje el a legerősebb hatást.

Egy egyszerű homlokzati reklámtáblánál lényegesen feltűnőbb és esztétikusabb megjelenést biztosít az úgynevezett teljes portáldekoráció, amikor a teljes kirakatot, és a kirakatok környékét egységesen dekoráljuk.

Grafikus kollégánk a helyszíni díjmentes felmérés alapján látványtervet az Ön cégének arculatába illő egyedi látványtervet készítenek, melynek elfogadását követően készre gyártjuk és telepítjük a dekorációt.
Egy szép design alapja már a tervezésnél eldől, a legfontosabb a jól átgondolt koncepció.
Kivitelezésben dekorációink elsősorban a legfejlettebb digitális technológiával készülnek, kiegészülve a régi, jól bevált megoldásokkal. Belsőépítészeti megoldásaink az ötlettől a kivitelezésig magukban foglalják a bútorok és a kiegészítő elemek gyártását is.

A proffeszionális összhatás érdekében az egész portálnak vagy annak egy kiemelésre szánt részletének magas fényerejű és költséghatékony LED világítással adunk hangsúlyt

Dolgozzon velünk!

Azért dolgozunk, hogy minőségi munkánk és kreativitásunk segítségével alkossunk és fejlesszük környezetünket, magunkat, egymást. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel elért közös sikereink hozzájárulnak szakmánk és társadalmunk fejlődéséhez.

Munkák, melyekre büszkék vagyunk!

CÍMÜNK:
1158 Budapest
Rákospalotai körvasútsor 87/B.

ELÉRHETŐSÉGEINK:
Telefon: +36 1 4600 100
Mobil: +36 20 4600 100
E-mail: studio@dekoracio.com
www.dekoracio.com