Loading...
Autó dekoráció 2018-08-07T11:58:54+00:00

Project Description

Autódekoráció

Az autódekoráció – a többi reklámeszközhöz képest – elhanyagolható költséggel, rengeteg emberhez juttatja el az ÖN üzenetét!

Professzionális autódekoráció, x év(?) teljeskörű garanciával, a tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk egyedi autó vagy komplett flotta teljes körű dekorációját. Elkészítjük az Ön cégének arculatához illeszkedő grafikai tervet, a jármű tulajdonságainak figyelembe vételével.

Legyen autódekorációja az Ön száguldó reklámja.
Használja ki, hogy az autódekorációt napról-napra újabb és újabb emberek láthatják az utakon.
Egy kötött helyen lévő óriásplakát havi díja 80.000 Ft-tól indul. Egy 5-7 évre tervezett, mindenhová eljutó komolyabb megjelenésű autóreklám havi díja lebontva ezzel szemben csak 1.800-2.400 Ft!

Attól függően, hogy az autódekoráció egy teljes személyautó bevonására készül vagy egy nyergesvontató ponyvára kerül, különböző nyomathordozó fóliát illetve felületvédelmet igényel. Ezek kiválasztása megfelelő szakértelmet igényel.
Az autódekoráció készülhet előregyártott színes fóliából vagy nyomtatott dekorfóliából. A nyomatok tartósak az időjárásnak ellenállók és bármikor nyom nélkül eltávolíthatók.

Csereautó biztosítása??? – szerintem kevesen igényelnék, de nagyon klasszul kommunikálható odafigyelés…

Dolgozzon velünk!

Azért dolgozunk, hogy minőségi munkánk és kreativitásunk segítségével alkossunk és fejlesszük környezetünket, magunkat, egymást. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel elért közös sikereink hozzájárulnak szakmánk és társadalmunk fejlődéséhez.

Munkák, melyekre büszkék vagyunk!

CÍMÜNK:
1158 Budapest
Rákospalotai körvasútsor 87/B.

ELÉRHETŐSÉGEINK:
Telefon: +36 1 4600 100
Mobil: +36 20 4600 100
E-mail: studio@dekoracio.com
www.dekoracio.com