Loading...
Display 2018-07-31T13:51:56+00:00

Project Description

Display

Különböző termékek kihelyezésére szolgáló eladótéri reklám eszköz a display. Egy jól megtervezett eladótéri kommunikációs eszköz az árstratégia megjelenítése mellett alkalmas kell, hogy legyen a termékelőnyök bemutatására és az akciók közlésére is.

Mivel általában olyan eszközöket szeretnénk, mely nem csak tároló funkciót tölt be, hanem amellyel kommunikálni is szeretnénk a vásárlóinkkal, a tervezés megkezdése előtt célszerű meghatározni azt a kommunikációs üzenetet, melyet el akarunk juttatni a leendő vásárlóinknak.

Ezt a „pozicionálási üzenetet” kell támogatnia a kialakított POS, POP eszköznek. Amennyiben ellentmondás van az üzenet és a display kialakítása között (az üzenet és a display kialakítása nem harmonizál egymással) a vásárló elbizonytalanodik, mivel a döntési folyamatban a racionalitás és a tudattalan érzelmi folyamatok is szerepet kapnak.

Az Önök által megadott paraméterek alapján a terveket olyan műszaki tervező szoftverekkel készítjük, melyek garantálja, hogy a látványterv és az elkészült termék ugyan úgy néz ki. Ehhez tényleges műszaki tervezés szükséges, melyet gépészmérnök kollegáink végeznek.

Dolgozzon velünk!

Azért dolgozunk, hogy minőségi munkánk és kreativitásunk segítségével alkossunk és fejlesszük környezetünket, magunkat, egymást. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel elért közös sikereink hozzájárulnak szakmánk és társadalmunk fejlődéséhez.

Munkák, melyekre büszkék vagyunk!

CÍMÜNK:
1158 Budapest
Rákospalotai körvasútsor 87/B.

ELÉRHETŐSÉGEINK:
Telefon: +36 1 4600 100
Mobil: +36 20 4600 100
E-mail: studio@dekoracio.com
www.dekoracio.com