Loading...
GRAFIKAI TERVEZÉS 2018-07-30T14:27:12+00:00

Az arculattervezés lélektana

“De miért ennyire fontos ez az azonnali felismerhetőség? “

A válasz igazából magától értendő, hiszen ha a piaci szereplők hasonló profillal vannak jelen, de konkurenciája jobban megjegyezhető, egyértelműen ő lesz a befutó.

Az arculatot az a kommunikáció, amely hatásosan adja át a vállalkozás/termék üzenetét, amely professzionális módon képvisel a célcsoport előtt teljes külső és belső megjelenésünkben.

Legyen szó kis vállalkozásról vagy óriás cégről, az arculat akkor kommunikál jól, ha egyedi és jól megkülönböztethető, tökéletesen azonosít bennünket és felismerhetővé tesz. Hatással van az emberek döntéseire, amellyel befolyásolni tudjuk a rólunk kialakított képet.

MIÉRT FONTOS A JÓ ARCULAT

Azonnal interakciót vált ki és egyúttal maradandó impressziót vált ki az ügyfelekben.
Biztonságot, szakértelmet és hiteles hozzáállást tükröz.
Növeli az ügyfél elköteleződést.

 

Az első és legfontosabb lépés minden esetben a logó megtervezése.

Miután megfogalmazódott a célok és célcsoportok meghatározása, profi grafikus kollégáink ezt a lehető legtömörebb módon megfogalmazzák képi megjelenés formájában.

A színek:

Erőteljes hátassal vannak tudatunkra, szervezetünkre, reakcióinkra és közel sem mindegy milyen színeket használunk arclatunkban. A megfelelő színnel erősíthetjük az arculatban megfogalmazott üzenetünket, kiemelhetjük mondanivalónkat.

A formák:

A legegyszerűbb vonalak és formák hatnak a tudatalattinkra. A lekerekített formák barátságosak de ugyanakkor mozgalmas érzést is keltenek. A szögletes elemek a stabilitást a biztonságot erősítik…

Betűk:

A logók alapvető és egyik legfontosabb alkotóeleme a felírat. Természetesen éppúgy árulkodnak, egy jól vagy rosszul megválasztott betűtípus is sokat elárul a cégről. Léteznek klasszikus és modern betűk amelyek éppúgy alátámaszthatják a cég üzenetét

Éppen ezért:

A jó logó tehát nem kísérletezgetés eredménye, hanem tudatos munkáé. Éppen ezért izgalmas, éppen ezért különleges.

Nyerő design, valamint megragadó arculat kialakításában keressen minket!

Dolgozzon velünk!

Azért dolgozunk, hogy minőségi munkánk és kreativitásunk segítségével alkossunk és fejlesszük környezetünket, magunkat, egymást. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel elért közös sikereink hozzájárulnak szakmánk és társadalmunk fejlődéséhez.

Munkák, melyekre büszkék vagyunk!

CÍMÜNK:
1158 Budapest
Rákospalotai körvasútsor 87/B.

ELÉRHETŐSÉGEINK:
Telefon: +36 1 4600 100
Mobil: +36 20 4600 100
E-mail: studio@dekoracio.com
www.dekoracio.com